Konak’tan “Geleneksel Konak Aile Pikniği”

Konak Hastanesi, 23.07.2017 tarihinde Maşukiye Cevizdibi Restaurant’ta gerçekleştirdiği ‘’ Geleneksel Konak Aile Pikniği‘’nde yaklaşık 500 kişi bir araya gelerek , birlikteliklerini pekiştirdi.

Konak Hastanesi, tüm çalışanları ve eş ile çocuklarının katıldığı “ Geleneksel Konak Aile Pikniği”nde bir araya gelerek aile olmanın önemine dikkat çekerken, birlikteliklerini iş dışında da pekiştirdi.

Maşukiye Cevizdibi Restaurantı’nda gerçekleşen ve yaklaşık 500 kişinin katıldığı etkinlik sabah kahvaltıyla başlarken öğle yemeği ile devam etti.
Gün boyu devam eden ikramlar , çocuk etkinlik alanlarında yapılan aktiviteler , çocuk ve yetişkin yarışmaları,   ve sürprizler ile 17.30‘a kadar devam etti.

Konak Hastanesi 0-12 yaş arası tüm çocuklar için  planladığı gün boyu aktiviteler , yarışmalar ve eğlencelerin yanısıra Dünya Klasikleri kitaplarından oluşan hediye kitleri ile de çocukların yüzünü güldürdü.

Her yıl  yaz aylarında  gerçekleştirilen “ Geleneksel Konak Aile Pikniği” nde kısa bir konuşma yapan Konak Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Kazım Gündoğdu, “ Konak Ailesi bir ülkü ile hareket eden , değerleri ile Bölgesine sadece sağlık alanında değil, sosyo-kültürel anlamda da değer katan bir kuruluş.
Kocaman bir aile olmak bu gibi etkinliklerde daha da anlam kazanıyor.  Her yıl yaptığımız bu etkinliklerde bir olmanın ne kadar değerli olduğunu görüyoruz.  Etkinliğimize katılan tüm arkadaşlarıma sevgilerimi ve saygılarımı iletiyorum” dedi.

Özel Konak Hastaneleri Hakkında

1995 yılında İzmit’te kurulan Konak Sağlık Grubu, sahip olduğu seçkin kadrosu ile dünya standartlarında hizmet veren A Sınıfı bir hastanedir. Konak Hastanesi, yatırımlarını günden güne genişletmektedir.
Bina yatırımlarının yanı sıra hasta odaklı yaklaşımı, seçkin hekim kadrosu, sağlık personeli, tıbbi altyapısı, teknolojisi ve hizmet kalitesi ile yenilikler getiren Konak Sağlık Gurubu 128 Kesit BT Koroner (Sanal) Anjiyo ve Kolon Hidroterapi, Uyku Laboratuvarı, Kardiyak Rehabilitasyon, Çocuk Cerrahisi, Trans Manyetik Stimulasyon (TMS), Alerji Hastalıkları Tedavisi, Hilterapi, Mikro Cerrahi, Obezite Cerrahisi gibi hizmetleri de verebilmektedir. 10.000 m2 yakın kapalı alana sahip Konak Hastanesi, 2015 Mart ayında hizmete giren Kocaeli’nin ilk özel Tüp Bebek Ünitesi ile sağlığın daima yanında olmaya devam ediyor.