Konak Hastanesi’nde

KONAK HASTANESİ İLE SİVİL MEMURLAR SENDİKASI SİME-SEN ARASINDA SAĞLIK HİZMETLERİ İŞ BİRLİĞİ YAPILDI.

Konak Hastanesi ile Sivil Memurlar Sendikası SİME-SEN arasında yapılan sağlık hizmetleri işbirliği protokolü ile Türkiye Büyük Millet Meclisi, Millî Savunma Bakanlığı, Genelkurmay Başkanlığı, Kara Kuvvetleri Komutanlığı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, Hava Kuvvetleri Komutanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü gibi stratejik kurumlarda sendikal faaliyetler yürüten sendika üyelerine ve birinci derece yakınlarının sağlık hizmetlerinden yararlanması konusunda anlaşma sağlandı. Protokol imza töreninde Konak Hastanesi adına yer alan Kurumsal İletişim ve Pazarlama Yöneticisi Seçkin ÖZER ve SİME-SEN Kocaeli Şube Başkanı Ahmet ŞAHİN ”Konak Hastanesi sağlık hizmetlerinden faydalanacak olmaktan duyduğu memnuniyeti” dile getirdi.