Konak Hastanesi’nde

Kocaeli Sağlık Hizmetleri ve Uluslararası Sağlık Hizmetleri Forumu’nda Yerimizi Aldık

Bu yıl 7.’si düzenlenen Kocaeli Sağlık Hizmetleri ve Uluslararası Sağlık Hizmetleri Forumu’nda bölgenin deneyimli bir hastanesi olarak yerimizi alarak yoğun katılımlı geçen programda standımızı ziyaret edenlere hastanemizi, tedavi yöntemlerimizi ve cihazlarımızı anlattık.

Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi ve Kocaeli Ticaret Odası işbirliğiyle düzenlenen forum 23 ve 24 Eylül tarihlerinde Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. 1995 yılından bugüne Kocaeli’ye ve bölgeye hizmet sunmaya devam eden Konak Hastanesi olarak fuarda yerimizi aldık ve ziyaretçileri karşılayarak hastanemizi tanıtma fırsatı bulduk.

İlimizden ve çevre illerden çok sayıda katılımcının olduğu forumda Kocaeli Valisi Sayın Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Dilovası Belediye Başkanı Sayın Hamza Şayir, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Sayın Necmi Bulut ve Kocaeli Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Sadettin Hulagu standımızı ziyaret ederek hastanemiz ve cihazlarımız hakkında bilgi aldılar.