Basında Konak

Özel Konak Hastanesi PCR Laboratuvarı Açıldı

Kocaeli ve İzmit’te pcr testi nerede yapılır diye merak edenler için en güzel hizmet şimdi duyuruldu. Kocaeli’nin en prestijli ve güvenilir hastanelerinden Özel Konak Hastanesi PCR Laboratuvarı açıldı. Hızlı ve anında sonuç veriliyor.

Kocaeli PCR testi yapan hastaneler araştırılıyor. PCR testi vermek isteyenler İzmit başta olmak üzere Kartepe, Gölcük, Başiskele bölgesinden PCR testi vermek için hızlı, güvenilir ve kaliteli hizmet alacakları bir yer arıyor. Son dakika müjdesi Özel Konak Hastanesi’nden geldi. Kocaeli’de güvenilir sağlık hizmeti dendiğinde akla ilk gelen kurumlardan olan Özel Konak Hastanesi, PCR Laboratuvarı açıldı.

KOCAELİ PCR LABORATUVARI HALKIN HİZMETİNE AÇILDI

Özel Konak Hastanesi’nden konuyla ilgili yapılan bilgilendirmede şöyle denildi: PCR İçişleri Bakanlığının PCR testi zorunluğuna ilişkin genelgesiyle birlikte birçok yerde aşı olmayanların test sonucunu göstermesi zorunlu hale gelmiştir. Bu kapsamda ilimizin köklü sağlık kuruluşlarından Özel Konak Hastanesi bünyesinde açmış olduğu PCR laboratuvarı ile hizmet vermeye başlamıştır.

SAĞLIK BAKANLIĞI ONAYLI, GELİŞMİŞ TEKNOLOJİ, DOĞRU SONUÇ

Sağlık Bakanlığı Onaylı, gelişmiş teknolojiye sahip Özel Konak Hastanesi PCR Laboratuvarında, aşı olmamış veya tek doz aşı olmuş kişiler için uçuş, yurtiçi seyahat edecek olanlar, öğretmen, öğrenci,  işe giriş ve iş yeri kontrol amacıyla, iş ve diğer yerlerde kullanılmak üzere, veya kişinin tamamen kendi isteği ile PCR testleri ücretli olarak yapılmaktadır. Alınan PCR Testi numuneleri uzmanlarımız tarafından titizlikle çalışılarak, aynı gün içerisinde sonuç bildirilmektedir.

HIZLI PCR TESTİ, 30 DAKİKA İÇİNDE SONUÇ

Ayrıca Özel Konak Hastanesi Laboratuvarlarında, Hızlı Antijen testi numuneleri için zaman kısıtlaması bulunmadan, 30 dk içerisinde sonuç verilebilmektedir. Numuneler 7/24 çalışılabilmektedir.  Covid Antikor IG M, IG G ve Aşı Antikor testleride 7/24 çalışılmakta ve aynı gün içerisinde sonuç verilmektedir.”