Konak Hastanesi | Randevu Sistemi

Lütfen İlgili Alanları Doldurunuz

• tr

Konak Ailesi 2018'i Karşıladı

Konak Ailesi 30.12.2017 tarihinde düzenlediği kokteylde, tüm personeli ile yeni yılı coşkuyla karşıladı.
Hastanenin konferans salonunda düzenlenen yılbaşı programına Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kazım Gündoğdu katılarak açılış konuşması yaptı. Konuşmasında; “İyisiyle ve kötüsüyle bir yılı daha geride bıraktığımız bu günde, umut, heyecan ve yeni beklentilerle yeni bir yıla daha giriyoruz. Şüphesiz ki bu beklentilerin gerçekleşebilmesi için birey olarak üzerimize düşen her türlü görev ve gayreti göstermek durumundayız. Biz bağları kuvvetli, birbirini hoşgörü ve sevgiyle kucaklayan güçlü bir aileyiz. Geleceğimizin aydınlık olabilmesi için sorumluluklarımızın yanı sıra, birbirimize karşı anlayışlı ve yardımsever olmayı da ilke edinerek sevdiklerimiz, ülkemiz ve tüm insanlık için çaba göstermeye devam etmeliyiz. Bu düşüncelerle 2018 yılının ülkemize, milletimize ve tüm Konak Ailesine sağlık, mutluluk, huzur ve başarı getirmesi dileğiyle, yeni yılınızı kutlar, sevgilerimi sunarım.” Dedi.

Op. Dr. Gündoğdu’nun konuşmasının ardından 2017 anılarından oluşan bir slayt gösterisi ile eski yıl uğurlanarak karşılıklı iyi dileklerle yeni yıl kutlaması yapıldı.

Özel Konak Hastaneleri Hakkında

1995 yılında İzmit'te kurulan Konak Sağlık Grubu, sahip olduğu seçkin kadrosu ile dünya standartlarında hizmet veren A Sınıfı bir hastanedir. Konak Hastanesi, yatırımlarını günden güne genişletmektedir.
Bina yatırımlarının yanı sıra hasta odaklı yaklaşımı, seçkin hekim kadrosu, sağlık personeli, tıbbi altyapısı, teknolojisi ve hizmet kalitesi ile yenilikler getiren Konak Sağlık Gurubu 128 Kesit BT Koroner (Sanal) Anjiyo ve Kolon Hidroterapi, Uyku Laboratuvarı, Kardiyak Rehabilitasyon, Çocuk Cerrahisi, Trans Manyetik Stimulasyon (TMS), Alerji Hastalıkları Tedavisi, Hilterapi, Mikro Cerrahi, Obezite Cerrahisi gibi hizmetleri de verebilmektedir. 10.000 m2 yakın kapalı alana sahip Konak Hastanesi, 2015 Mart ayında hizmete giren Kocaeli'nin ilk özel Tüp Bebek Ünitesi ile sağlığın daima yanında olmaya devam ediyor.