Yıldızların sağlığı Konak Hastanesi’ne emanet

Yıldızların sağlığı Konak Hastanesi´ne emanet

Doğa Koleji Kocaeli Yahya Kaptan Şubesi ile Türk Sinema Vakfı (TÜRSAV) işbirliğinde Türk sinemasının 100. yılı şerefine düzenlediği Yıldızlar Gecesi’nde Yeşilçam’ın yıldız sanatçıları misafir edildi.

Kocaeli Üniversitesi Baki Komşuoğlu Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen gecede organizasyonda gecede misafir edilen tüm sanatçılara ‘Yaşam Boyu Onur Ödülü’ verildi.

Yıldızlar Gecesi’ne Türkan Şoray, Selda Alkor, Oya Aydoğan, Eşref Kolçak, Yusuf Sezgin, Selma Güneri, Nilüfer Aydan, Ahmet Mekin, Bahar Öztan, Nuri Alço, Mahmut Cevher, Coşkun Göğen, Cahit Berkay, Yılmaz Atadeniz, Safa Önal gibi Yeşilçam’a gönül vermiş sanatçıların yanı sıra Yeşim Ceren Bozoğlu, Aydın Sigalı, Engin Benli, Ufuk Kaplan, Ragıp Savaş, Elif İnci gibi genç sanatçılar da katıldı. Programın sunuculuğunu ise ünlü sunucu Özge Uzun yaptı.

Organizasyonun sağlık sponsorluğunu üstlenen ÖZEL KONAK HASTANESİ; sağlık ekipleri ve ambulansı ile organizasyon boyunca hazır bulundu.