Tuncay Emir Eğitim Kurumlarında Sağlıklı Beslenme Semineri

Tuncay Emir Eğitim Kurumları´nda Sağlıklı Beslenme Semineri

Özel Konak Hastanesi; gelecek nesillerin sağlıklı beslenmesi adına okullarda verdiği seminerlere devam ediyor. Bu kapsamda Tuncay Emir Eğitim Kurumları’nda okuyan, büyüme ve gelişme çağındaki öğrencilere “Sağlıklı Beslenme ve Obezite” konulu bir seminer düzenlendi.

Diyetisyen Nurcan Bıçakçı Kahveci tarafından verilen seminerde öğrencilere sağlıklı ve dengeli beslenme konularında bilgiler verilerek, obeziteye yol açan etkenler anlatıldı. Seminer sonunda öğrencilere ne kadar sağlıklı beslendiklerine dair küçük bir test uygulandıktan sonra, sağlıklı beslenme konulu bir çizgi film izletirildi. Özel Konak Hastanesi Diyetisyeni Nurcan Bıçakçı Kahveci, son derece eğlenceli ve bilgilendirici geçen seminer sonunda öğrencilerin sorularını da cevapladı.

Seminer sonunda ise Tuncay Emir Eğitim Kurumları, Diyetisyenimiz Nurcan Bıçakçı Kahveci’ye katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdiminde bulundu.