Konak Hastanesi’nde

KONAK HASTANESİ +1 FARKLI DOSTLARA VE AİLELERİNE BESLENME EĞİTİMİ DÜZENLEDİ

İzmit’te Özel Konak Hastanesi Diyetisyeni Ezgi Karakoç; Konak Hastanesi Kurumsal İletişim ve Pazarlama Uzmanı Seçkin Özer, İzmit Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi ve özel gereksinimli bireylerin ailelerinin katılımlarıyla Down Kafe’de beslenme eğitimi semineri gerçekleştirdi.

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü engelli bireyleri ve ailelerini bilgilendirmek amacıyla Down Kafe’de beslenme eğitimi programı düzenledi.

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü engelli bireylere yönelik eğitimlerini sürdürdü.

Eğitim programında; özel gereksinimli bireylerin beslenme konusunda dikkat etmeleri gereken hususlar, besin takviyeleri ve sağlıklı beslenmeden bahsedildi. Seminerde ayrıca ailelerin ve özel gereksinimli bireylerin merak ettikleri sorular cevaplandı. Etkinlikte İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü personeli tüm katılımcılara teşekkürlerini iletti.

Özel Konak Hastanesi Diyetisyeni Ezgi Karakoç İzmit Down Kafe’de velilerle birlikte

Özel Konak Hastanesi Diyetisyeni Ezgi Karakoç; “Hayatımda yaptığım en eğlenceli sunumdu. İzmit Down Cafe’de hem sağlıklı beslenmeyi konuştuk, hem güldük eğlendik. Velilerimizle otizm ve down sendromunda besin takviyeleri neler olabilir, aileler beslenme konusunda neler dikkat etmeli? Bunları konuştuk.” şeklinde tecrübelerini aktardı.