Basında Konak

Özel Konak Hastanesi Kadrosuna Kattığı 7 Başarılı Hekimle Büyümeye Devam Ediyor!

Konak Hastanesi yeni hekimlerinin tanıtımını gerçekleştirdi. İlimizin en köklü sağlık kuruluşlarından biri olan Özel Konak Hastanesi, 7 hekimle birlikte kadrosunu güçlendirdi.

Kocaeli’nin 25 yıldır en köklü hastanelerinden biri olan Özel Konak Hastanesi, bünyesine kattığı 7 başarılı doktoru Double by Tree Hilton’daki lansmanda tanıttı. Tanıtıma, Özel Konak Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kazım Gündoğdu, Başkan Yardımcısı Op. Dr. Yüksel Ağca, Yönetim Kurulu Üyesi Sevgi Gündoğdu ve Tıbbi Direktör Özlem Bilgin katıldı.

KİMLER KADROYA KATILDI?

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Salih Kuyumcuoğlu, Kardiyoloji Uzmanı Dr. İrfan Yeşil, İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Tuğba Turgut Bıçakoğlu, Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Sinem Daşlı, Göğüs Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Sertan Erdoğan, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Enis Yıldırım ve İç Hastalıları Uzmanı Dr. Yüksel Özkan, Özel Konak’ın kadrosuna katılan yeni isimler oldu.

SEKTÖR BAŞ DÖNDÜRÜYOR

Yeni hekimleri tek tek tanıtan Kazım Gündoğdu sektördeki gelişmeleri “Baş döndürücü” olarak nitelendirdi. Gündoğdu, “Malum, hepimiz küresel bir durumun pençesindeyiz. Bu illet, sağlığın ne kadar önemli olduğunu gösterdi. Bu dönemde Konak ailesi olarak bakanlığın talimatları doğrultusunda 7/24 hizmet verdik. Hepsine çok teşekkür ediyorum.  Sağlık sektörü baş döndürücü bir şekilde ilerliyor. Bilişim teknolojileri tıp sektörüne yeni yeni girmeye başladı. En iyi cihazları alabilirsiniz ama onları dokuyacak meslektaşlarımız lazım. Biz teknolojiye ciddi yatırımlar yapıyoruz. Gerçekten teknolojiyi seven bir kurumuz. Hekim arkadaşımızın rahat çalışması için elimizden geleni yapıyoruz. Yeni dönemde yeni aldığımız görüntüleme cihazlarımızın tanıtımını yapacağız. Amacımız kaliteli sağlık hizmeti.”

YENİ BİR SOLUK GETİRECEĞİZ

Dünyanın en zor hizmetlerinden birinin sağlık hizmeti olduğunu ifade eden Gündoğdu, “Ciddi bir şekilde sağlığa yatırım yapmak lazım. Cihazlarınız olabilir ama onlara ruh vermek lazım. Bugün tanıştığımız değerli, etik çalışan arkadaşlarımız ile yeni bir soluk getireceğiz. Bizler teknolojiye çok ciddi yatırımlar yapıyoruz. Hiçbir zaman maddi yönünü düşünmedik. Hekim arkadaşlarımızın rahat çalışması için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Yeni dönemde bir daha bir araya geleceğiz. Sizlere yeni altığımız görüntüleme cihazlarının tanıtımını yapacağız” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Menü Görüntüle