Basında Konak

Kazak iş adamları şifayı Konak Hastanesi’nde buldu

(28.02.2018) Daha önce Doç. Dr. Fuat Büyükbayrak’ın kalp ameliyatını yaptığı Kazakistan’lı iki Bakan’ın referansıyla Konak Hastanesi’ne başvuran İlshat İSMAİLOV geçtiğimiz Kasım ayında operasyon geçirmişti. 38 yaşında olan ve  Kazakistan’ın sayılı iş adamlarından İSMAİLOV’a, Doç. Dr. Fuat Büyükbayrak ve ekibi tarafından koroner arter hastalığı tanısı konularak 2 damar koroner bypass ameliyatı yapıldı.

Şifa ile taburcu olan İSMAİLOV’un taburculuğundan iki ay sonra bu kez de 65 yaşındaki babası Mukhamet İSMAİLOV ülkesinden gelerek Özel Konak Hastanesi ‘ nde 5 damar koroner bypass ameliyatı oldu. Kazakistan’dan gelerek ilimizin yerel hastanesi olarak bilinen Konak Hastanesi’ni tercih eden baba-oğul, özellikle güler yüzlü hizmet ve Rusça dilini konuşabilen sağlık personelinden ötürü memnuniyetlerini dile getirerek sağlıklı bir şekilde ülkelerine döndüler.

Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas ve Araştırma Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Kliniğinde Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı olarak yıllarca görev yapan Doç. Dr. Fuat Büyükbayrak yaklaşık bir buçuk yıl önce Konak Ailesine katılarak Kalp Sağlığı Ekibinin gücüne güç kattı. Yaptıkları başarılı ameliyatlarla takdir toplayan Konak Kalp Sağlığı Ekibi hem ilimiz ve çevre illerden, aynı zamanda yurt dışından gelen kalp hastalarına şifa olmaya devam ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Menü Görüntüle