Konak Hastanesi | Randevu Sistemi

Doktor Seçiniz

Tarih & Saat Seçiniz

Kişisel Bilgilerinizi Giriniz

Engelli hastalar için "öncelikli hasta" bankosuna başvurunuz.

Lütfen İlgili Alanları Doldurunuz

06.10.2016 I. İŞ YERİ HEKİMLERİ SEMPOZYUMU

Yerel hastane olarak İzmit’ de marka olan, uzman kadrosuyla sağlıkta güven veren Konak Hastanesi; İzmit’ de ilk olarak ‘İŞYERİ HEKİMLERİ SEMPOZYUMU’ nu gerçekleştirdi.

Ramada Plaza İzmit ‘ de Hereke salonunda gerçekleşen  sempozyuma Kocaeli’ deki işyeri hekimleri tarafından büyük katılım sağlandı. Konak Hastanesi Yönetim kurulu başkan vekili Op. Dr. Metin Göklü’nün yaptığı açılış konuşması ile bilimsel toplantı başladı.

Sempozyuma; 9 Eylül Üniversitesi Halk Sağlığı AB dalından Prof. Dr. Yücel Demiral, İstanbul Adliyesi Adli Yargı Komisyon Üyesi T.C. ÇSGB İş Yeri Hekimi ve İş Güvenliği Uzmanı Eğitmeni Sadık Akın,  Kocaeli Üniversitesi Göğüs Hastalıkları AB dalından Prof. Dr. Haşim Boyacı, Konak Hastanesi'nden Op. Dr. Mehmet Kezer, , Konak Hastanesi Psikiyatri Uzmanı Dr. Nuri Yıldıray Ermiş konuşmacı olarak katıldı.