Konak Hastanesi | Randevu Sistemi

Lütfen İlgili Alanları Doldurunuz

• tr

Konak Hastanesi Tüp Bebek Ünitesi,uzmanları buluşturdu

Konak Hastanesi Tüp BebekÜnitesi,uzmanları buluşturdu.  Hekimler "Tekrarlayan Gebelik Kayıpları"nı Tartıştı

Konak Hastanesi Tüp Bebek Ünitesi tarafından 20 Ocak'ta yapılan BilimselPaylaşım Toplantısında uzmanlar tekrarlayan gebelik kayıpları konusunu tartıştı.Toplantıda, nedenleri ve tedavisi konusunda tam bir görüş birliği sağlanmayankonu, uzmanlar eşliğinde ele alınarak, konuyla ilgili gelişmeler ve yeni tedaviyöntemleri konuşuldu.
Kocaeli ve çevre illerdeki kadın hastalıkları vedoğum hekimleri Tekrarlayan GebelikKayıpları konulu Bilimsel Paylaşım Toplantısındabuluştu. Konu, 2 saat süren bilimsel toplantı ile bölgede ilk kez tartışıldı.

Toplantı , Konak Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr Kazım Gündoğdu'nun  hoşgeldiniz konuşmalarıyla başladı.
Panel açılışını Tüp Bebek Ünitesi Bilimsel Direktörü Prof. Dr. Sedat Kadanalı yaptı.
Kocaeli Üniversitesinden Doç. Dr. Yiğit Çakıroğlu' nun yaptığı sunumun ardından Prof.Dr. Sedat Kadanalı'nın moderatörlüğünde bir panelle devam etti.

Acıbadem Üniversitesi Kadıköy Hastanesi'nden Prof. Dr. Tayfun Bağış, Koç Üniversitesi Amerikan Hastanesi'nden Doç. Dr. Barış Ata, Sakarya Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesinden Prof. Dr. Serhan Cevrioğlu, Kocaeli Üniversitesinden Doç. Dr. Yiğit Çakıroğlu' nun panelist olarak katıldığı panel interaktif olarak yapıldı. Böylece dinleyiciler tartışmaya katılarak merak ettikleri soruları sorabildi. Program plaket töreni ile sonlandı.

Bilimsel Paylaşım Toplantıları Devam Edecek
Konak Hastanesi Tüp Bebek Ünitesi bir ilki gerçekleştirerek düzenlediği Bilimsel Paylaşım Toplantılarına farklı konu başlıkları ile devam etmeyi planlıyor. Bölgede iyi, kaliteli ve etik sağlık hizmetinin verilmesi için ilgili konularda bilimsel destek ve paylaşımı sürdürmeyi amaçlıyor.